Monday - Wednesday

8:00am - 11:00pm

Thursday

8:00am - 12:00am

Friday

8:00am - 10:00pm

Saturday

8:00am - 8:00pm

Sunday

8:00am - 6:00pm

Kaivopuistontie 33

Aloittaminen


CROSSFIT LYHYESTI

 

Crossfit on harjoittelumuoto, jossa tähdätään kehon kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Yksittäisten lihasten harjoittamisen sijaan harjoitellaan liikkeitä ja liikkumista. Aerobiset ja anaerobiset (metcon) harjoitteet, voimisteluliikkeet ja painonnosto ovat kaikki crossfit-treenin olennaisia osa-alueita. Harjoittelussa keskitytään niiden luonnollisten liikeratojen vahvistamiseen, joita ihminen tarvitsee jokapäiväisessä arjessa. Kun harjoittelu on vaihtelevaa ja monipuolista, kehitystä tapahtuu jatkuvasti.

Crossfit on harjoittelumuoto, joka sopii kaikille. Treeneissä jokainen valitsee itselleen sopivat painot tai vaihtoehtoiset liikkeet ja aina tarjolla perusversion lisäksi kevyempi vaihtoehto. Kaikkia treenejä saalataan treenaajan kunnon ja taitotason mukaan.

 

CROSSFIT RAUMAN KÄYTÄNTÖJÄ

 

Crossfit Rauman tilat on jaettu kolmeen saliin. Ohjattuja tunteja pidetään pääsääntöisesti saleissa 1 ja 3. Sali 2 on varattu omatoimiselle harjoittelulle. Voit tulla tekemään päivän treenin omatoimisesti, jos et pääse tunnille.

Henkilökohtainen varustus tunnille on juomapullo, sisäliikuntavaatteet ja –kengät.

Saavuthan tunneille ajoissa!

Halutessasi voit lämmitellä omatoimisesti ennen tunnin alkua salin keskiosaan (Sali 2).

Yhteisöllisyys on salillemme tärkeää, joten muistathan tervehtiä kanssaurheilijoita ja jättää murheet kotiin. Kaikki ovat tervetulleita salillemme lähtötasosta riippumatta!

 

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN (AVOINNA24-PALVELU)

 

Treeniaikataulu voi vaihdella hieman viikoittain ja ajankohtaisen aikataulun löydät osoitteesta crossfitrauma.avoinna24.fi. Sivuston kautta voit varata paikkasi ohjatulle tunnille. Tuntia klikkaamalla näkyviin tulee jo ilmoittautunut osallistujamäärä sekä lyhyt kuvaus tunnista.

Omatoimiselle harjoittelulle varattu aika on aikatauluun merkitty nimellä OPEN GYM. Omatoimista harjoittelua on mahdollista tehdä salilla aina sen aukiollessa, ellei muuta ole erikseen ilmoitettu. Harjoittelu tapahtuu aina salissa 2. Iltaisin ruuhka-aikoina tilaa on rajoitetusti ja laitteet ja välineet ovat ensisijaisesti ohjatuille tunneille osallistuvien käytössä. 

 

CROSSFIT-TUNNIN RAKENNE JA PÄIVÄN TREENI

 

Päivän Treenissä tehtävät harjoitteet julkaistaan noin päivää ennen Crossfit Rauman nettisivuilla ja WODconnect-sivustolla. Salilla päivän treenin löydät näytöistä.

Päivän treeni sisältää useimmiten kolme osa-aluetta: lämmittely osuus, voima/tekniikkaosuus, sekä sykettä kohottava treeni.

Muilta osin Päivän treenien luonne vaihtelee suurestikin eri päivinä. Omat treenipainot ja tulokset olisi hyvä kirjoittaa myös muistiin esimerkiksi WODconnect-sivustolle.